Vi är två bröder som, efter totalt närmre 40 år i branschen, bestämde oss för att starta ett eget glasmästeri i Jönköping – och vi hjälper både företag och privatpersoner.

Jönköpings Glasmästeri - glasmästare i Jönköping

Med stor kunskap, lång erfarenhet och stor stolthet för hantverket erbjuder vi helhetslösningar som inkluderar bland annat smide och snickeri, och med vårt stora kontaktnät samordnar vi gärna projekten med övriga hantverkskategorier för att göra ert projekt så smidigt och tidseffektivt som möjligt.

Vi är lösningsfokuserade och är duktiga på att hitta speciallösningar som passar varje kund.

Och vilka är vi?

Adam - Glasmästare i Jönköping - Jönköpings Glasteknik

Adam har ett stort fokus på speciallösningar, detaljer och är väldigt lösningsfokuserad – och gillar utmaningar som leder till unika, häftiga resultat! Han har under 9 år jobbat som allround-glasmontör, men har även en stor kärlek för svets och smide, som har varit hans bisyssla under många år.

Bland annat bygger han om och renoverar gamla motorcyklar, vilket kräver mycket kunskap och finess!

Niklas - Glasmästare i Jönköping - Jönköpings Glasteknik

Niklas har arbetat inom branschen i närmre 30 år, har en lång erfarenhet och är mångkunning inom bygg. Han är en duktig projektledare och har arbetat med allt ifrån montage, projektering och teknisk konstruktion till sälj och arbetsledning, vilket gör att han har lätt att se helhetslösningar och få projekt att flyta på effektivt.

Som bisyssla har Niklas ett stort intresse för bygg, snickeri och renovering och har tidigare fått utlopp för detta genom ett företag vid sidan av.

Kontakta oss